Jelenlegi hely

Polgármesteri köszöntő

Szeretettel köszöntöm Önt településünk megújult honlapján!

A régi honlapunk az utolsó időkben már csak a napi életünk legfontosabb információit tartalmazta. Ezen az új felületen már induláskor is több minden található, de átmenetileg még lehet munka alatt álló részletekre akadni. Ezekért előre is elnézését és türelmét kérem. Az oldalak feltöltése folyamatos, esetleg később visszatérve már több információt tudunk nyújtani.

Településünk iránt érdeklődő látogatóként itt böngészve betekinthet kis falunk mindennapjaiba, a helyi intézményeink és civil szervezeteink életébe, megismerheti múltunkat, jelenünket és a jövőre vonatkozó terveinket. A galériában látható fényképes beszámolókban ízelítőt kaphat az ünnepeinkről, programjainkról, felfedezheti közösségünk családias hangulatát, természeti környezetünk szépségét. Remélem, hogy mindez elnyeri tetszését, és kedvet kap arra, hogy személyesen is ellátogasson hozzánk. Itt a valóságban is megtapasztalhatja Gyúró hangulatát, és lakóinak vendégszeretetét.

A helyben élők számára ezen a kommunikációs csatornán is igyekszünk közzé tenni minden olyan információt, ami közelgő programjainkról, aktuális ügyeinkről szól, illetve ami segítséget nyújt a hivatalos ügyek intézésében. Talán gyúróiként is található újdonság a múltunkról szóló fejezetben, vagy az intézmények és a civil szervezetek bemutatkozásában, de nagy élmény lehet a galéria képeivel is felidézni egy-egy rendezvényünk hangulatát.

Jó böngészést kívánok!

Tóth Béla
polgármester