Jelenlegi hely

Gyúrói Református Egyházközség

Bemutatkozás

Az egyházközséghez tartozik Gyúró és Tordas - a főváros vonzáskörzetéhez tartozó két kisebb település - református közössége. A gyülekezetben igyekszünk a Szentírás útmutatása szerint gyakorolni az Istennel és egymással való közösséget. Tesszük ezt az Igére való figyeléssel, úrvacsorával, énekléssel, imádsággal istentiszteleteinken és bibliaköri alkalmakon; másrészt a testvéri közösség gyakorlásával szeretetvendégségeken, látogatásokon, és sokszínű gyülekezeti programjainkon keresztül.

Templomunk Gyúrón található.

Fényképek a gyülekezeti ház avatásakor tartott hálaadó ünnepségről  
A 2013. szeptember 22-i hálaadó istentiszteletről és a gyülekezeti ház avatásáról olvashatunk a Parókia Portálon

Elnökség

A gyülekezet lelkipásztora Kádár Ferenc, 1981-ben Sátoraljaújhelyben született. A gimnázium elvégzése után a Károli Gáspár Református Egyetem bölcsészkarának történelem-vallástanár szakos hallgatója lett, majd a KRE Hittudományi Karán végezte el a lelkipásztori szakot. Beosztott lelkészként Ráckevén szolgált 2007 és 2011 között. 2011 áprilisától a gyülekezet megválasztott lelkipásztora. 2010-ben kötött házasságot Göndöcz Eszterrel, 2011 júniusában született meg első, 2013 novemberében második gyermekük.

A gyülekezet gondnoka Apostagi Zoltán, nyugdíjas tűzoltó százados, hat felnőtt gyermek édesapja. Feleségével együtt már három évtizede a gyülekezeti élet aktív részese. A gondnoki szolgálatokat 2006 óta látja el.

Elérhetőség

Címünk: 2464 Gyúró, Rákóczi út 27.
Honlapunk: http://www.parokia.hu/lap/gyuro